Boekenleggers met kleine veren en bedels

Artikel 2 van 12
€ 3,50 (exclusief btw)

Een boekenlegger cadeau doen die je kunt personaliseren?

Deze boekenleggers zijn alledrie uniek en gelamineerd voor extra stevigheid. Je krijgt er een label bij om er een eventuele boodschap op te plakken. De boekenleggers hebben elk hun eigen gelukssymbool en kralen:

  1. Boekenlegger met blauwe veer; met blauwe en roze  kralen en aan het eind hangt een zilverkleurig klavertje vier en een oog van Horus/Ra.
  2. Boekenlegger met een gekleurde veer; roze, paarse en blauwe kralen en aan het eind hangt een zilverkleurig uiltje.
  3. Boekenlegger met een blauwe veer. De kralen zijn blauw en zilverkleurig en aan het eind hangt een zilverkleurig visje.
  4. Boekenlegger met een roze en lichtbruine veer. De kralen zijn roze en wit en aan het eind hangt een druppel en een wonderlamp.

De boekenleggers zijn tussen de 9 en 12cm en de kralenhangers rond de 6cm. Van elk is er één en op = op!

Boekenlegger -uiltje - visje - wonderlamp - geluk

 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel