Raamhangers

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Gelukscadeautje kopen? Maak iemand blij met iets moois om op te hangen! Betaalbaar, snel en uniek!

Al deze hangers brenger de ontvanger geluk, of je laat ermee zien dat je iemand geluk wenst. Je kunt ze voor het raam hangen en genieten van het kleurenspel van licht in de kralen en hangers. De hangers zijn in verschillende categorieën te verdelen, ieders met zijn eigen symbool. Zodat je iemand een glimlach op zijn/haar gezicht kunt bezorgen. Ze zijn allemaal uniek, dus wat je ziet is wat je krijgt en op = op!

Kaartje erbij bestellen? Klik hier!

 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel