Sleutelhangers en tashangers

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Sleutelhangers en tashangers: wil je een reiziger geluk bezorgen of gewoon iemand die vaak op pad is?

Hier vind je korte gelukshangers en sleutelhangers voor aan je tas, in de auto of voor iemand die langere tijd op reis gaat. Dus ken je iemand die op reis gaat en wil je die persoon graag een herinnering en een beetje geluk meegeven? Dat kan met deze hangers!  Doordat de hangers korter zijn, zijn ze makkelijk mee te nemen. De hangers hebben een haak bovenaan zodat je ze ergens aan vast kunt maken, zoals bijvoorbeeld aan de tas of autospiegel.

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel