Wenshangers - wensflesjes

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Wensflesjes & geluksflesjes: wil je iemand gelukkig maken met een extra persoonlijk cadeautje?

Wenshangers met wensflesjes - ook wel geluksflesjes genoemd - zijn hangers met een wens, een spreuk of een wijze les van de Boeddha of jezelf. Hiermee kun je iemand opvrolijken of succes wensen. De flesjes zijn vastgeplakt, de wens hoort in de hanger te blijven. Bij iedere hanger ontvang je een los briefje met daarop de wens die in het flesje zit, zodat iemand ook weet wat je diegene toewenst. Je kunt ze voor het raam hangen en genieten van het kleurenspel van licht in de kralen en hangers.

 Wanneer je deze cadeau doet met een ansichtkaart erbij, dan staat de wens onderaan de ansichtkaart. Heb je een eigen wens of spreuk die je wil opsturen? Dit kan met de wenshangers die je hiervoor kunt bestellen. De wens zet je dan in het opmerkingenveld. Let op: De wens kan maar 1 zin en een naam bevatten.

Liever iets om een kaartje aan op te hangen? Kijk dan bij onze kaarthangers!

per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 31 resultaten
  • 1
  • 2

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel