Spelden met geluk

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Speldjes met geluk: kleine cadeautjes met groot geluk!

Hier vind je kleine spelden met lotusbloemen en mandala's. Iemand kan ze altijd dragen en dan weer even herinnerd worden aan het kleine geluk. Bekijk ook de verschillende andere pagina's met spelden!

Mandala's zijn vormen die symmetrisch zijn met een middelpunt. Ze komen oorspronkelijk uit het Tibetaanse Boeddhisme en worden gebruikt bij het mediteren. De vorm gaat oneindig door en staat voor het hemelse en goddelijke. De perfecte vorm. 

Ook het oog heeft in de verschillende religies een sterke symboliek. Zo is het oog een afschrikker van het kwade, maar het derde oog van het Boeddhisme verwijst naar het zien van het hemelse, het mystieke. 

Zo geeft ieder cadeautje op zijn eigen manier bescherming of geluk aan de drager en kun je hier iemand veel plezier mee doen.

Kijk ook eens bij de boekenleggers voor kleine gelukscadeautjes!

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel