Regenboog gelukshangers

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Regenboog cadeautjes - voor iemand die de regenboog in de lucht nodig heeft!

De regenboog kun je op meerdere manieren bekijken. Zo staat in het Oude Testament dat de regenboog de verbintenis is tussen God en de mensheid, na de zondvloed. Je kunt het dus zien als een nieuw begin. Ook is de regenboog het symbool geworden van de LHBT gemeenschap en staat deze voor acceptatie en tolerantie. Je kunt de hangers voor het raam hangen en genieten van het kleurenspel van licht in de kralen en hangers.

Hier vind je regenboogcadeautjes van de verschillende soorten hangers. Iedereen kan wel een beetje geluk en kleur in het leven gebruiken!

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel