Boekenleggers met veren

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 3,50 (exclusief btw)

Een boekenlegger cadeau doen die je kunt personaliseren?

Deze boekenleggers zijn alledrie uniek en gelamineerd voor extra stevigheid. Je krijgt er een label bij om er een eventuele boodschap op te plakken. De boekenleggers hebben elk hun eigen gelukssymbool en kralen:

  1. Boekenlegger met blauwe veer; met blauwe kralen. Aan het eind hangt een zilverkleurig blaadje en een lotus.
  2. Boekenlegger met groene veer; met groene kralen en aan het eind hangt een goudkleurig sterretje en een klavertje vier. 
  3. Boekenlegger met paarse en oranje/goudkleurige veer. De kralen zijn paars en zalmroze  en aan het eind hangt een bronzen klavertje vier en een Boeddha.

De boekenlegger zelf is ongeveer 14x3,5cm en de kralenhangers tussen de 6 en 8cm. Van elk is er één en op = op!

Boekenlegger - veer - Boeddha - lotus - klavertje vier - geluk

 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2023 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel