Boeddha gelukshangers

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Boeddha cadeau geven? Boeddha brengt geluk!

Hier vind je de Boeddha hangers in verschillende soorten en kleuren. Een Boeddha cadeau doen brengt geluk, zo zegt men. Daarnaast is de Boeddha een mooi voorbeeld voor innerlijke rust, kalmte en positiviteit. Je kunt ze voor het raam hangen en genieten van het kleurenspel van licht in de kralen en hangers. Dat gun je iemand zeker, toch?

Meer op zoek naar een hanger om een mooie kaart op te hangen? Kijk dan hier,

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2023 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel