Kralenarmbandjes met geluksbedels

Hier vind je armbandjes in verschillende kleuren en stijlen met glaskralen en acrylkralen en geluksbedels in zilverkleur, goudkleur en bronskleur. Meer op zoek naar natuursteen? Deze vind je hier!

Let op: om je armbandje mooi te houden is het niet verstandig ermee te douchen, parfum erop te sprayen of andere producten erop te gebruiken. Dit kan de kralen aantasten en dat zou jammer zijn. Bedels kun je poetsen met een beetje zilverpoets of tandpasta.

Geluksarmbandjes - bedels - Boeddha - Lotus - Sterretje - Kruisje - Klavertje 4 

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel