Sorteer op

Hamsa hand gelukshangers

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Bescherming cadeau geven! 

Ken je iemand die wel wat bescherming nodig heeft tegen negatieve energie? De Hamsa hand, of hand van Fatima, komt uit het Midden-Oosten en wordt ook wel de hand van God genoemd. De vijf vingers van de hand heeft verschillende betekenissen in de verschillende wereldreligies. De drager ervan wordt beschermd door de hand en het oog, dat negatieve energie afstoot. Je kunt de hangers voor het raam hangen en genieten van het kleurenspel van licht in de kralen en hangers.

Wil je er een kaartje bij cadeau geven? Kijk dan ook even hier!

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel