Ohm gelukshangers

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Rust cadeau geven? Maak iemand blij die wel een beetje rust kan gebruiken in tijd van gekte!

Hier vind je hangers met een Ohm-teken eraan. Het Ohm (Aum of Om)  symbool heeft verschillende betekenissen. Voor velen komt het van het oergeluid bij de schepping, daarom wordt het geassocieerd met oneindigheid en het universum. Ook word het gebruikt als geluid bij meditatie, daarom wordt het ook geassocieerd met rust en vrede. Je kunt de hangers voor het raam hangen en genieten van het kleurenspel van licht in de kralen en hangers.

Kijk ook bij onze hamsa hangers!

Sorteer op
 • Ohm gelukshanger met rode en oranje kralen
  Ohm gelukshanger met rode en oranje kralen

  Deze Ohm hanger heeft kralen van glas, natuursteen, acryl en schelp. Het Ohm-teken is 3 cm lang en je kunt er doorheen kijken. Aan de achterkant hangt het blaadje aan een touwtje met kraaltjes. De hanger is ongeveer 35 cm lang.

  € 6,00
 • Ohm gelukshanger met blauwe en groene kralen
  Ohm gelukshanger met blauwe en groene kralen

  Deze Ohm hanger heeft kralen van glas, acryl en natuursteen. Het Ohm-teken is 3 cm lang en je kunt er doorheen kijken. Aan de achterkant hangt het blaadje aan een touwtje met kraaltjes. De hanger is ongeveer 36 cm lang.

  € 6,00
 • Ohm gelukshanger met roze en paarse kralen
  Ohm gelukshanger met roze en paarse kralen

  Deze Ohm hanger heeft kralen van glas, keramiek, schelp, acryl en natuursteen. Het Ohm-teken is 3 cm lang en je kunt er doorheen kijken. Aan de achterkant hangt het blaadje aan een touwtje met kraaltjes. De hanger is 40 cm lang.

  € 7,00
 • Hanger met schelpblad en Ohm-teken
  Hanger met schelpblad en Ohm-teken

  Deze kralenhanger heeft een mooi parelmoer schelpblad en een Ohm-hanger. Het blad geeft een mooie glinstering in de zon en de combinatie met de Ohm-hanger zorgt voor een zacht rinkelend geluid bij beweging wanneer deze opgehangen

  € 10,00

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2021 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel