Boekenleggers met glaasjes met inhoud

Artikel 1 van 12 Volgende
€ 3,50 (exclusief btw)

Een boekenlegger cadeau doen die je kunt personaliseren?

Deze boekenleggers zijn alledrie uniek en gelamineerd voor extra stevigheid. Je krijgt er een label bij om er een eventuele boodschap op te plakken. De boekenleggers hebben elk hun eigen gelukssymbool en kralen:

  1. Boekenlegger met smal flesje met eikeltjes; met natuurlijke  kralen en aan het eind hangt een zilverkleurig uiltje.
  2. Boekenlegger met een ovalen glaasje met een takje lavendel, gekleurde kralen en aan het eind hangt een zilverkleurig vlindertje.
  3. Boekenlegger met een smal glaasje met een roodkleurig takje. De kralen zijn zachtroze en pasteltinten en aan het eind hangt een zilverkleurig klavertje vier.
  4. Boekenlegger met een glaasje met bloemetjes. De kralen zijn zalmroze en pasteltinten en aan het eind hangt een kleine Boeddha.

De boekenleggers zijn tussen de 9 en 12cm en de kralenhangers rond de 6cm. Van elk is er één en op = op!

Boekenlegger - Boeddha - uiltje - klavertje 4 - geluk

 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2022 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel