Kaarten

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Persoonlijk geluk: maak iemand gelukkig met een persoonlijke boodschap!

Zonder kaartje is je cadeautje niet helemaal af natuurlijk! Een persoonlijke boodschap geeft het net iets extra's, wanneer je je cadeautje rechtstreeks opstuurt. Ook leuk voor aan een kaartenhanger!

Daarom geef ik je meerdere keuzes: 1. Je kiest geen kaartje en geen visitekaartje omdat je zelf iets wil regelen. 2. Je gaat voor het visitekaartje met eigen boodschap (hier hangt altijd een mooi klavertje aan) en geeft je boodschap aan in het tekstvak. 3. Je kiest een mooi kaartje en geeft aan wat de boodschap is die er op moet komen te staan.

Teveel keuze? Wanneer je bij je gekozen product kiest voor een soort kaart - bloem, vlinder,  veer of blad - krijg je een kaart die past bij de kleur van dat product en hoef je zelf niet te kiezen!. 

 

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel