Enkelbandjes en brillenkoorden met geluk

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Enkelbandjes met geluk: voor een zomers gelukscadeautje

De zomervakantie is voor veel mensen een keerpunt in het jaar. Tijd voor vakantie, een lange reis of het begin van een nieuwe baan of opleiding. Een mooi moment om iemand op te vrolijken met een gelukscadeautje! Een enkelbandje met een klein geluksbedeltje is dan zeer geschikt, je kunt hier vast iets vinden om iemand heel blij mee te maken!

Brillenkoorden met geluk: een beetje geluk voor iemand die altijd zijn (lees)bril kwijt is!

Met een beetje pech vergeet je waar je je zonnebril hebt gelaten, of je leesbril. Met deze zomerse, vrolijke brillenkoorden met een klavertje en een sterretje, raak je je brillen nooit meer kwijt. Wat een geluk! Nu met een leuk cadeaukaartje gratis, waar een mooie persoonlijke tekst op kan komen te staan!

Brillenkoord - enkelbandje - geluk

Sorteer op

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel