Oorbellen met geluk

Unieke handgemaakte cadeautjes - iemand eenvoudig geluk, succes of sterkte wensen - altijd door de brievenbus - binnen 24 uur verzonden - ook te personaliseren - altijd mooi verpakt!

Oorbellen met geluk: voor iedereen die zowel geluk wil hebben (of krijgen) en er ook mooi uit wil zien!

Op deze pagina vind je een aantal van de favorieten, kijk hier of klik door op de categorieën 'natuurstenen oorbellen'  of 'oorbellen met mandala's & fractals' .

Hier vind je oorbellen met geluk! Je hebt bijvoorbeeld afbeeldingen met mandala's en natuurstenen oorbellen. De oorbellen blijven mooi en zijn licht om te dragen. Mandala's zijn vormen met een geometrisch patroon uit het Tibetaans Boeddhisme. Hierin zie je de kosmos, ofwel de orde in de natuur.

Match de oorbellen ook met kettingen en ringen!

Sorteer op
 • Mandala oorbellen (5)
  Mandala oorbellen (5)

  Deze mandala oorbellen hebben een bronzen look en zijn van metaal. De mandala is 12mm en de oorbellen zijn licht en prettig te dragen. De oorbellen passen bij de mandala ringen en spelden.

  € 5,00
 • Fractal oorbellen (3)
  Fractal oorbellen (3)

  Deze oorbellen met fractal/schelpmotief zijn bijzonder gedetailleerd en mooi fel gekleurd. De afbeelding is 12 mm en de oorbellen zijn licht om te dragen. De oorbel zelf heeft een zilveren kleur en is nikkelvrij. De oorbellen hebb

  € 5,00
 • Mandala oorbellen (4)
  Mandala oorbellen (4)

  Deze mandala oorbellen hebben een bronzen look en zijn van metaal. De mandala is 12mm en de oorbellen zijn licht en prettig te dragen. De oorbellen passen bij de mandala ringen en spelden.

  € 5,00
 • Oorbellen met fractal (4)
  Oorbellen met fractal (4)

  Deze oorbellen met fractalmotief zijn bijzonder gedetailleerd en mooi fel gekleurd. De afbeelding is 12 mm en de oorbellen zijn licht om te dragen. De oorbel zelf heeft een antiek bronzen kleur en geeft niet af bij het dragen.

  € 5,00
 • Oorbellen met natuursteen - Opaliet
  Oorbellen met natuursteen - Opaliet

  Deze oorbellen hebben prachtige stenen van Opaliet in de hangers. De oorbellen zijn zilverkleurig en de stenen zijn 12 millimeter. De oorbellen zijn niet te zwaar en daarom aangenaam te dragen.

  € 7,00
 • Oorbellen met natuursteen - Tijgeroog - bronskleurig
  Oorbellen met natuursteen - Tijgeroog - bronskleurig

  Deze oorbellen hebben prachtige stenen van Tijgeroog in de hangers. De oorbellen zijn bronskleurig en de stenen zijn 12 millimeter. De oorbellen zijn niet te zwaar en daarom aangenaam te dragen.

  € 7,00
 • Oorbellen met natuursteen - Rozekwarts - goudkleurig
  Oorbellen met natuursteen - Rozekwarts - goudkleurig

  Deze oorbellen hebben prachtige stenen van Rozekwarts in de hangers. De oorbellen zijn goudkleurig en de stenen zijn 12 millimeter. De oorbellen zijn niet te zwaar en daarom aangenaam te dragen.

  € 7,00
 • Oorbellen met natuursteen - Sneeuwvlokobsidiaan - bronskleurig
  Oorbellen met natuursteen - Sneeuwvlokobsidiaan - bronskleurig

  Deze oorbellen hebben prachtige stenen van Sneeuwvlokobsidiaan. De oorbellen zijn zilverkleurig en de stenen zijn 12 millimeter. De oorbellen zijn niet te zwaar en daarom aangenaam te dragen.

  € 6,00

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2021 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel