-13%

Kaart met natuurstenen bedel - brons - meerdere motieven!

Artikel 8 van 21
€ 4,00 € 3,50

Deze bijzondere kaartjes zijn het formaat van een visitekaartje. Ze hebben een mooie natuurstenen bedel en een bronskleurig klavertje 4. Een leuk cadeautje dat iemand aan bijvoorbeeld een armband kan hangen of in de portemonnee bij zich kan dragen. Je kunt ze bestellen als los kaartje bij een bestelling, maar je kunt ook een setje weggeefkaartjes bestellen! De bedels zijn als volgt:

  1. Een kaartje met een carneool bedel.
  2. Een kaartje met een rode valkenoog bedel.
  3. Een kaartje met een bedel van tijgeroog.

Er is er maar één van elk en op = op!

 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel