Lieflijke wikkelarmband met Rozenkwarts en Opaliet

Artikel 10 van 16
€ 12,50

Deze wikkelarmband met staaldraad heeft een vrolijk uiterlijk en doet denken aan een bloemenveld door de kralen van Opaliet (wit met blauwe gloed), Rozenkwarts (lichtroze) en grijze facetgeslepen glaskraaltjes. Tussen de stenen kralen zitten twee dunne strengen met glaskraaltjes in roze en wit. De armband heeft een zilverkleurig klavertje 4 dat ook op een andere plaats geplaatst kan worden. De armband is gemaakt in maat M (17cm) met een uitloop van 5 cm door het verlengslotje. Wil je graag een grotere maat? De armband kan op maat gemaakt worden wanneer dit wordt doorgegeven.

Natuursteen - Armband - Lieflijk - Rozenkwarts - Opaliet - Klavertje 4 - Geluk

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel