Stoere wikkelarmband met Onyx, Koffie Agaat en Tijgeroog

Artikel 9 van 16
€ 12,50

Deze wikkelarmband met staaldraad heeft een stoer uiterlijk door de bruine, zwarte en bronzen kleuren en door de mat-geslepen kralen. De armband bestaat uit Onyx (zwart), Koffie Agaat (oranje- en bruintinten) en Tijgeroog (bruin), met daartussen twee dunne strengen glaskraaltjes in bruin en goudkleur (facetgeslepen). De Agaat is matgeslepen, maar wanneer hij langere tijd gedragen wordt zullen de kralen steeds gladder worden. De armband heeft een bronskleurig klavertje 4 dat ook op een andere plaats geplaatst kan worden. De armband is gemaakt in maat M (17cm) met een uitloop van 5 cm door het verlengslotje. Wil je graag een grotere maat? De armband kan op maat gemaakt worden wanneer dit wordt doorgegeven.

Natuursteen - Armband - Stoer - Tijgeroog - Koffie Agaat - Onyx - Klavertje 4 - Geluk

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel