-10%

Wikkelarmband 'Oceaan' van memory wire en geverfde Agaat

Artikel 4 van 16
€ 10,00 € 9,00

Deze armband van memory wire houdt zijn vorm door het stevige metaal en is een armband om ruim om je pols te dragen. De armband is geschikt voor een polsmaat M/L maar kan ook door een smallere pols gedragen worden. De kralen zijn van groen geverfde Agaat, kleine vierkante groene glaskraaltjes, facetgeslepen turkoisekleurige glaskralen en  kleine glaskraaltjes.  Aan de uiteinden zit een zilverkleurig sterretje. Mooi voor je outfit in herfstkleuren!

Wordt altijd verzonden in een mooie cadeauverpakking.

Armband - Agaat - Geluk - Sterretje - Kruisje

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel