Wensflesje met armbandje om zelf te maken - Rode Jaspis

Artikel 12 van 14
€ 8,00

Iemand geluk wensen en zelf iets moois laten maken tegelijk?

Dit wensflesje heeft de kraaltjes om zelf een armbandje te maken met een zilverkleurig bedeltje in vorm van een Boeddha. De kralen zijn van Jaspis en zijn 4mm. Er zijn genoeg kralen om een armbandje tot 20cm te maken met een koord van elastiek. Er zit een kaartje bij met een korte uitleg van hoe de kralen te rijgen tot een armbandje. Er zit een opgerold briefje bij, maar ook een opgevouwen briefje (zie andere advertenties). Je kunt hier zelf een tekst op schrijven of je tekst in het tekstvak opgeven, dan wordt deze uitgeprint en meegeleverd.

Het wensflesje zit in een mooi cadeauzakje en heeft een kaartje erbij met de volgende tekst:

"Ik ben een armbandje van rode Jaspis. Mij maken is heel simpel: Rijg de kralen op het elastiek. Rijg de mooie Boeddha-kraal ergens waar je hem  zelf wil. Knoop het elastiek goed vast en doe een druppeltje lijm op het knoopje. Kapje erover, uiteinden bij elkaar knijpen en klaar!  Jaspis geeft je daadkracht en nieuwe energie. Veel plezier ermee!"

Het flesje zelf is 6,5cm bij 3cm.

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel