Wensflesje met engeltje en boodschap - Rozekwarts

Artikel 2 van 14
€ 8,00

Dit beschermengeltje zit in een flesje van 7cm met steentjes van Rozekwarts en een briefje waarop je een persoonlijke boodschap kwijt kunt. Het flesje kan open, iemand kan de speciale boodschap lezen en je kunt ook nog een ander klein aandenken toevoegen mocht je dit willen.  Wanneer het flesje wordt opgepakt en neergezet, danst het engeltje een beetje! Het engeltje is van Rozekwarts en Picassojaspis en bij het engeltje wordt een kaartje geleverd met de tekst:

Ik ben een engel van Rozekwarts en Jaspis. Ik heb een speciale boodschap voor je en ik ben een symbool van liefde en vriendschap. Ik geef rust in een ruimte, dus geef me een mooi plekje!

Wanneer u een boodschap doorgeeft komt deze op het briefje te staan, of u kunt er zelf een boodschap op schrijven.

 Beschermengeltje - wensflesje - Rozekwarts

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel