-7%

Ringen met dubbele stenen - Carneool, Sneeuwvlokobsidiaan, India Agaat - NIEUW!

Artikel 1 van 7
€ 7,50 € 7,00

Deze nieuwe ringen hebben niet één, maar twee mooie stenen. De ringvinger heeft twee 12mm grote stenen van Carneool, de middelvinger heeft stenen van Sneeuwvlokobsidiaan en de wijsvinger van India Agaat. De ring wikkelt om de vinger en kan op maat aangepast worden, maar is zeer stevig. De ringen zijn bronskleurig, maar ook in zilverkleur of goudkleur te krijgen. Uiteraard worden ze verzonden in een mooi cadeauzakje!

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel