-20%

Setje vrolijke armbandjes - groen

Artikel 6 van 14
€ 12,70 € 10,20 (exclusief btw)

Geluksarmbandje cadeau doen? Dit setje vrolijke armbandjes met geluksbedels is van glas en acrylparels. De armbandjes zijn 17cm in omtrek, passen om een gemiddelde pols en zijn van elastiek, dus zeer rekbaar. Wil je liever een grotere maat? Geef dit dan door in een opmerkingenveld (dit kan tijdens het betaalproces of in het veld hieronder). 

Het setjes wordt in een mooi cadeauzakje geleverd en is daarom meteen klaar om te geven of om rechtstreeks naar iemand op te sturen. Liever zelf je bedels uitkiezen? Geef dan in het opmerkingenveld aan welke je zou willen.

Armbandjes - Bedels - Klavertje - Blaadje - Lotus

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2024 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel