Suncatcher met bruine kralen en Ohm hanger

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Deze hanger is ongeveer 45 cm en daarom zeer geschikt voor een raam of een open ruimte. De warme bruine glazen hanger is 4 cm en breekt het licht mooi in verschillende facetten in de ruimte door haar druppelvorm. Zo brengt het echt het zonnetje in huis! De hanger hangt aan een zonnig geel koord. Daarnaast heeft de hanger verschillende mooie kralen in acryl, glas, keramiek en natuursteen. Bovenin hangt een bloem en een Ohm (Aum) hanger. Een mooi cadeau voor iemand die wel een beetje licht kan gebruiken!

Suncatcher - Aum - Ohm -geluk

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2023 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel