Wensflesje met bloemenzaadjes

Vorige Artikel 9 van 9
€ 2,00

Met deze leuke wensflesjes met bloemenzaad maak jij de bijtjes en vlinders zeer gelukkig! Je krijgt een flesje gratis bij een bestelling boven de 5 euro. Wil je zo'n leuk flesje cadeau doen aan iemand? Dat kan, in combinatie met een kaartje en zakje kost een flesje 2,00.

Instructie voor de zaadjes: Dit zijn gemengde bloemenzaadjes die je op de volle grond of in een pot zaait. Maak de aarde een beetje los voordat je de zaadjes strooit. Sproei vervolgens de aarde met de zaadjes iets vochtig, niet te nat. Houdt dit een beetje bij en ze zullen vanzelf uitgroeien tot mooie bloemetjes!

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2021 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel