Nieuw!

Tiny bottles! - voor een klein berichtje

Artikel 1 van 20 Volgende
€ 5,00
Voorraad 3 stuks

Deze kleine flesjes met gekleurde briefjes kun je gebruiken voor een kleine boodschap of gelukwens. Leuk voor bij een cadeautje of om als verrassing bij iemand te stoppen. De flesjes zijn van echt glas, ze zijn klein (2,5 cm maximaal) en licht en hebben een mooi klavertje vier aan de kurk. De briefjes worden los geleverd om eerst te kunnen beschrijven. (De briefjes kunnen makkelijk met een speld, naald of paperclip uit het flesje gehaald worden.)

Je krijgt 8 verschillende kleurtjes voor 5,- in een mooi zakje.

Geluk - vrolijk - tiny bottles - mini flesjes

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2021 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel