Laatste kans!

Lange kettingen met versteend koralen hangers

Vorige Artikel 9 van 9
€ 10,20 € 5,20

Vrolijk gekleurd het najaar in!

Met deze mooie lange kettingen van versteend koraal ga je zelf, of de ontvanger van je cadeau, mooi gekleurd het voorjaar in. De kettingen hebben een natuurstenen hanger, met elk hun eigen natuurlijke kleuren en tekeningen. De kettingen hebben verder een aantal mooie kralen van glas en acryl. Ze zijn allemaal uniek, dit betekent dat wanneer er één verkocht is, het kan zijn dat dezelfde niet meer op voorraad komt. Op = dan ook echt op!

De kleuren zijn:

1. Een beige hanger met zwart faux-suède koord.

2. Een crèmekleurig koord en gele kralen

3. Een bruingrijze hanger en bruin koord

4.Een geel/zandkleurige hanger met grijskleurig koord.

5. Een grijze hanger met zandkleurig koord

De kettingen zijn wat langer en sluiten met een slotje met verlengkettinkje. Wil je een specifieke lengte? Wanneer je dit aangeeft in het opmerkingenveld, krijg je deze naar wens aangepast. 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2023 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel