Raamhanger met agaat en Dzi kraal - groen/bruin

Vorige Artikel 6 van 16 Volgende
€ 15,00

Deze raamhanger heeft een ronde geslepen en geverfde 'dragon vein' agaathanger in groen en bruintinten. De hanger zelf is ruim 50cm en heeft verschillende kralen van agaat, India agaat, tijgeroog, glas en acryl. Bovenin hangt een grote Tibetaanse Dzi-kraal met 9 ogen om kwade krachten af te weren. De hanger komt het mooist tot zijn recht in een open ruimte wanneer het licht er doorheen kan schijnen. Bovenin hangt een bronskleurig klavertje 4.

Raamhanger - Agaat - Natuursteen - Dzi kraal - Geluk - Klavertje vier

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2021 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel