Wikkelarmbandjes met geluksbedels - zwart, grijs en rood

Vorige Artikel 12 van 13 Volgende
€ 4,20 (exclusief btw)

Alle armbandjes zijn nu ook met staaldraad en een slotje te krijgen tegen een meerprijs van 0,50. Het voordeel hiervan is dat je hem op maat om kunt doen met het verstelkettinkje. Het voordeel van elastiek is dat het flexibeler is.

Deze dubbele armbandjes brengen de drager geluk door de vele verschillende gelukssymbolen. Alle armbandjes zijn gemaakt uit één draad, om dubbel te dragen. Aan de ene kant hebben de armbandjes glazen facetkraaltjes, aan de andere kant kleine glaskraaltjes. De armbandjes zijn een standaard maat voor een pols van ruim 16 centimeter, maar zijn van elastiekdraad. Ze zijn zeer rekbaar en passen dus altijd.  

De kleuren en symbolen:

  1. Zwarte facetkraaltjs en kleine kraaltjes en een oog van Ra/Horus bedel.
  2. Donkerrode facetkraaltjes en felrode kleine kraaltjes met een lotusbedel.
  3. Grijze facetkraaltjes en grijs/paarse kleine kraaltjes met een blaadje en een klavertje 4.
  4. Zwarte en grijze facetkraaltjes met een Boeddha en een lotusbedel.
  5. Grijze facetkraaltjes en zilverkleurige kleine kraaltjes met twee sterretjes.

Verwacht je dat je pols groter is? Met een touwtje kun je dit makkelijk meten en aangeven welke maat je liever zou hebben. Dit is geen probleem en kost je niets extra's.

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2022 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel