Suncatcher met blauw koord, zeester en klavertje vier

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 10,20
Voorraad 1 stuk

Deze hanger is ongeveer 44 cm en daarom zeer geschikt voor een raam of een open ruimte. De glazen hanger is 4 cm en breekt het licht mooi in groene en blauwe kleuren in verschillende facetten in de ruimte door haar blauwe druppelvorm met facetten. De hanger hangt aan een donkerblauw koord. Daarnaast heeft de hanger verschillende mooie kralen in acryl, glas, keramiek en natuursteen. Bovenin hangt een zeester en een klavertje vier. Een mooi cadeau voor iemand die wel een beetje licht kan gebruiken!

geluk - suncatcher - klavertje vier

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2022 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel