Boekenleggers met bloemen/blaadjes 2

Vorige Artikel 4 van 12 Volgende
€ 3,50 (exclusief btw)

Een boekenlegger cadeau doen die je kunt personaliseren?

Deze boekenleggers zijn alledrie uniek en gelamineerd voor extra stevigheid. Je krijgt er een label bij om er een eventuele boodschap op te plakken. De boekenleggers hebben elk hun eigen gelukssymbool en kralen:

  1. Boekenlegger met gekleurde blaadjes; met gele, roze en groene kralen. Aan het eind hangt een zilverkleurige Chinese Boeddha.
  2. Boekenlegger met oranje blaadjes; met bruine, oranje en rode kralen en aan het eind hangt een bronskleurige Ganesha.
  3. Boekenlegger met groen/blauwe blaadjes. De kralen zijn groen en blauw en aan het eind hangt een kleine zilverkleurige Boeddha en een blaadje.

De boekenlegger zelf is ongeveer 15x4cm en de kralenhangers tussen de 6 en 8cm. Van elk is er één en op = op!

Boekenlegger - blaadjes - Boeddha - Ganesha - geluk

 

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2022 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel