Setje in roze/paars of groen/blauw

Vorige Artikel 7 van 7
€ 4,20 (exclusief btw)

Deze setjes zijn een kleurige aanvulling op de voorjaarsoutfit. Daarnaast brengen ze natuurlijk geluk met een blaadje en een klavertje 4.

De setjes bestaan uit kleine glaskraaltjes, kralen met rubberfinish, acrylparels en metalen kraaltjes. De setjes hebben een elastiek koord, waardoor ze om bijna alle polsen passen. De armbandjes zijn gemaakt om ruim te vallen om een pols van 16 cm. Wil je liever een andere maat? Zet je maat bij de opmerkingen tijdens het bestellen en je krijgt je armbandje op de gewenste maat.

Een beetje geluk nodig? Laat iemand weten dat je aan 'm denkt!

 Je bent hier vast beland omdat je graag iemand geluk of succes wil wensen. Of wil je iemand sterkte wensen of een hart onder de riem steken?  Vanaf deze site kun je dat makkelijk, snel en betaalbaar doen! Een klein, uniek cadeautje zo door de brievenbus! Een kaartje erbij en je hebt iets unieks met een persoonlijke boodschap! Zo tover je snel een grote glimlach op het gezicht van iemand die dat nodig heeft en breng je tegelijk  een beetje geluk!

Hoe ziet een How Lucky! bestelling eruit?

Alle artikelen komen altijd in een mooi cadeauzakje met een visitekaartje. Daarnaast kun je ook een kaart erbij bestellen om iemand een persoonlijke boodschap te sturen.

© 2017 - 2022 How lucky! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel